Skip to content

Varukorgen är tom

Vad tycks om oss?
 Kundomdöme på Prisjakt:
Betyg 8.75 / 10
Läs våra omdömen
Nyhetsbrev

Nyheter och erbjudande från BRC

Besök BRC i Malmö AB på ShopMania
Hem>Skullcandy hörlurar

Skullcandy - Snygga hörlurar med grymt ljud!

Med hörlurar från Skullcandy får du förutom en total ljudupplevelse, en modekick som tar dig ett steg närmare den sköna skate-, street- och snowboardstilen.

Urvalet är lika stort som det finns färger och modeller i olika storlekar. Välj mellan stilar som Rasta, Skullcandy G.I. Rasta eller den lite mindre modellen Skullcandy Smokin Bud Rasta.

Vi har även grymmare modeller som den kamouflagefärgade Skullcandy G.I. eller den lite mer diskreta modellen Skullcandy Lowrider Silver

Kolla in vårt sortiment av Skullcandy hörlurar här

Skullcandy G.I. - Grym serie med modell i svart/vit kamouflage eller den populära rastamodellen. Dessutom är alla G.I. lurarna utrustade med flasköppnare i huvudbyggeln.

Alla Skullcandy G.I hörlurar...

Skullcandy iCon - Trots sina 30 mm högtalarelement klarar Skullcandy iCon lurarna ändå en totalvikt under 45 gram. Den ultimata lätt­viktaren med det tunga ljudet!

Alla Skullcandy iCon hörlurar...

Skullcandy 50/50 - in-ear hörlurar är 50% mikrofon, 50% hörlur och 100% grymt ljud. En oslagbar kombination!

Alla Skullcandy 50/50 hörlurar...

Skullcandy Smokin´ Buds - Exklusiva Smokin´ Buds hörlurar ger ett riktigt bra ljud med djup i basen. Silikon/Gele i öronkudden gör att snäckan sluter bättre till i örat och minimerar annat ljud.

Alla Skullcandy Smokin´ Buds hörlurar...

Skullcandy FMJ - Full Metall Jacket är hörlurar av in-ear modell med metallhölje och 11 mm högtalarelement. Nyare modeller har även mikrofon på sladden.

Alla Skullcandy FMJ hörlurar...
Skullcandy Skullcrushers
Storsäljare