Skip to content

Varukorgen är tom

Vad tycks om oss?
 Kundomdöme på Prisjakt:
Betyg 8.87 / 10
Läs våra omdömen
Nyhetsbrev

Nyheter och erbjudande från BRC

Besök BRC i Malmö AB på ShopMania
Hem>Vår butik
Vår butik bild 1

Malmös fräckaste elektronikbutik!

Innanför entrédörrarna till vår butik i Malmö finner du en helt unik butik, ett tekniskt prylmatat paradis för såväl nytta som nöje. Vandra mellan avdelningarna där du finner de olika tillverkarnas produkter.

Kläm, känn eller testa produkterna, eller varför inte jämför dem sida vid sida vid vår unika ljudväxel eller i vårt fantastiska ljudrum. Här finner du alla de senaste ljudprodukterna.

Låt dig guidas av vår kunniga, välutbildade och professionella personal och upplev det breda sortimentet av produkter tillhörande information, kommunikation, säkerhet och underhållning.

Välkommen!

Personalen på BRC i Malmö

BRC:s butik i Malmö. Prylmatat paradis med bilstereo, högtalare, slutsteg, hörlurar och mycket annat DLS - ett kvalitetsmärke som få kan mäta sig med.
Skullcandy lurar finns att provlyssna i vår butik vid jägersro i Malmö JBL GTI12 - en av marknadens fetaste basar, finns att klämma på i JBL-montern i butiken Skullcandy, Sennheiser, philips, AKG och många andra märken på hörlurar finns att välja på direkt i butiken.
Bilstereo från Pioneer, Sony, Blaupunkt, Clarion, Panasonic, Alpine m.fl. DLS har en utomordenlig yta för demonstration av sina heigh-end produkter.
MDS har byggt upp en egen bilstereobutik i butiken med massor av bilhögtalare, slutsteg och basar Gott om basar till bilar, såväl lösa element som passiva och aktiva baslådor. Lyssna, titta och känn på bassortimenten från MDS i BRC:s butik i Malmö
Även Blaupunkt och Alpine visar sitt bilstereosortiment i vår butik Slutsteg från Soundstorm JBL & Infinity har massor av passiva och aktiva basar, lösa baselement och slutsteg
Pioneer finns representerade med ett stort demoställ med allt från billigaste bilstereo till värsta navigationssystemet Basar, basar och ännu fler basar... Basreflexlåda från JBL